Το πρώτο μήνυμα στα social media μετά το τέλος της «Ελένης»

 «Ελένη» έριξε αυλαία για την φετινή τηλεοπτική σεζόν. Μια από τις πιο αισιόδοξες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, έκλεισε  με μια άβολη στιγμή on air. Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια μιλούσε για την φετινή σεζόν και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, αυθόρμητα την ρώτησε πώς νιώθει για αυτή την σεζόν. Τότε, η ωραία Ελένη με έντονο ύφος, της απάντησε: «Κοίταξε να δεις… Συνεντεύξεις δεν δίνω! Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, τα ξαναλέω άλλη μία τελευταία. Ερωτήσεις στη Μενεγάκη δεν γίνονται. Η Μενεγάκη ρωτάει εδώ μέσα!».

Όπως ήταν αναμενόμενο η απάντηση αυτή της παρουσιάστριας έκανε σε χρόνο ρεκόρ τον γύρο του διαδικτύου. Ωστόσο, η Ελιάνα φαίνεται πως δεν ενοχλήθηκε και κρατάει μόνο τα καλά από την δουλειά της. Μάλιστα, μετά το τέλος τις εκπομπής θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσω των social media.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε μια φωτογραφία της στο Instagram και στην λεζάντα έγραψε: «…και τώρα που τα φώτα χαμηλώνουν, μόνο αγάπη και ευγνωμοσύνη. Για την σεζόν που πέρασε, για την Ελένη, για την ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Και για όσους βρήκατε χώρο στην καρδιά σας για να χωρέσετε εμένα και την τεράστια κοιλιά μου.». Δείτε την σχετική ανάρτηση: 
Peoplegreece.com]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα