Η Olivia Palermo έδωσε πέντε μαθήματα στιλ με μία μόνο εμφάνιση

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Olivia Palermo είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του κόσμου. Σίγουρα βοηθάει και το ότι έχει πολύ αδύνατη σιλουέτα, που κάνει όλα τα ρούχα να φαίνονται υπέροχα, όμως κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει το ότι έχει μοναδικό στιλ και φινέτσα. Απόδειξη για όλα αυτά είναι και μία από τις τελευταίες της εμφανίσεις στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, όπου φυσικά έδωσε το παρών. Με την εν λόγω εμφάνιση μας έδωσε τα παρακάτω μαθήματα στιλ:

1. Τα φορέματα με low cut ντεκολτέ ταιριάζουν καλύτερα στις γυναίκες που δεν έχουν πλούσιο μπούστο. Δυστυχώς ο μόνος τρόπος για να δείξει chic ένα τόσο αποκαλυπτικό κομμάτι, είναι να το φορέσει μια γυναίκα που δεν έχει πολύ στήθος. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το αποτέλεσμα θα είναι πιο σέξι απ’ ότι πρέπει.

2. Τα πολύ κοντά φορέματα ταιριάζουν καλύτερα με flats. Σας το έχουμε πει και στο παρελθόν, όταν επιλέγετε σούπερ μίνι, είναι προτιμότερο να «μείνετε στο έδαφος», ιδιαίτερα όσο ξεφεύγετε από τη δεκαετία των 20s και μεγαλώνετε. Φορέστε το μίνι άφοβα αλλά φροντίστε να κρατήσετε τις ισορροπίες, ιδιαίτερα αν έχετε χυμώδη σιλουέτα.

3. Το mix ‘n’ match είναι πάντα ενδιαφέρον. Το καλύτερο από το να φορέσετε ένα έντονο μοτίβο, είναι να φορέσετε περισσότερα έντονα μοτίβα και να τα συνδυάσετε μεταξύ τους. Αν μπορείτε να το κάνετε σωστά αποδεικνύετε με την εμφάνισή σας ότι ξέρετε από στιλ και σίγουρα ξεχωρίζετε.

4. Όταν κάνετε ιδιαίτερους συνδυασμούς στα ρούχα, το μακιγιάζ πρέπει να κινείται σε φυσικούς τόνους. Αυτό ακριβώς έκανε και η Olivia Palermo που φόρεσε ένα καρό φόρεμα με φλοράλ φουλάρι. Κράτησε την ισορροπία στο σύνολό της επιλέγοντας «ήσυχο» μακιγιάζ.

5. Όσο λιγότερο τόσο το καλύτερο. Αυτός ο κανόνας αναφέρεται στα αξεσουάρ, καθώς ιδιαίτερα όταν κάνετε ευφάνταστους συνδυασμούς, θα πρέπει να παίζουν συμπληρωματικό ρόλο στο ντύσιμό σας. Σίγουρα μπορείτε να δημιουργήσετε outfits όπου τα αξεσουάρ είναι αυτά που τραβούν τα βλέμματα, όταν όμως επιλέγετε έντονα patterns αυτό δε μπορεί να συμβαίνει.

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμα του στενού της συνεργάτη, μετά τις αποχωρήσεις της Ελιάνας Χρυσικοπούλου και της Αντωνίας Καλλιμούκου

Paris Haute Couture Fashion Week: 15 bridal looks Υψηλής Ραπτικής που λατρέψαμε

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα