Say Whaaaaat? Η Emma Stone έκανε περμανάντ;
Getty Images

Μετά τα scrunchies και τις στέκες, ένα ακόμα trend μόλις επέστρεψε και μας ήρθε κατευθείαν από τα 80s. Το θέμα είναι πως αυτή η τάση θεωρούταν μέχρι τώρα μία από τις πιο μισητές και όσες την είχαν υιοθετήσει στη δεκαετία του 1980 φροντίζουν ακόμα να κρύβουν πολύ καλά τις φωτογραφίες-ντοκουμέντα.

Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε ήδη για τι μιλάμε, καλύτερα καθίστε κάπου γιατί αυτό το trend είναι.. η περμανάντ. Ω ναι. Τα υπερβολικά σγουρά μαλλιά  -εννοούμε προφανώς τα επεξεργασμένα και όχι τα φυσικά- ήταν must για όλες τις γυναίκες τότε, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν και τόσο κολακευτικό, αφού έχαναν την λάμψη, την απαλότητα και την ελαστικότητά τους.permΠρώτη celebrity που τόλμησε την περμανάντ η Emma Stone, η οποία μάλλον έπεισε και την κολλητή της –και celebrity makeup artist- Rachel Goodwin να το κάνουν μαζί. Και το κατάφερε!

Η κολλητή μάλιστα ανήρτησε μία σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με όλη τη διαδικασία και λίγο αργότερα είδαμε το τελικό αποτέλεσμα.screen-shot-2018-01-31-at-3-03-34-pmΑν και είναι πολύ πιο διακριτική από αυτή των 80s, δεν νομίζουμε πως ούτε η Emma θα μας αλλάξει γνώμη για την perm. Εσείς τι λέτε; Θα κάνατε;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα