Τάμτα: «Δεν ξέρω αν θέλω την κόρη μου στη Eurovision»

Τάμτα: «Δεν ξέρω αν θέλω την κόρη μου στη Eurovision»

Είναι εδώ και καιρό γνωστό πως η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision δεν είναι άλλη από την Τάμτα! Μετά από την περσινή τους επιτυχημένη επιλογή, με την Ελένη Φουρέιρα, η Κύπρος επιμένει στη συνταγή αυτή και επιλέγει και πάλι μία αγαπημένη pop star για την εκπροσώπησή της.

Η Τάμτα λοιπόν βρέθηκε στην πρεσβεία της Μεγαλόνησου για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και μιλώντας στο Star.gr, αναφέρθηκε στην μοναδική εμπειρία που ανυπομονεί να ζήσει. Μάλιστα, όταν η star ρωτήθηκε για το αν η κόρη της θα τη συνοδεύσει στη Eurovision για να ζήσει και εκείνη από κοντά την εμπειρία αυτή, δίπλα στη μαμά της, έδωσε μία πολύ ώριμη απάντηση:

«Χωρίς να έχει δηλώσει κάτι σε μένα, ακούω από’δω κι από ‘κει ότι κάτι οργανώνει, μαζεύει ανθρώπους. Όχι εισιτήρια χωρίς εμένα δεν μπορεί να έχει κλείσει χωρίς εμένα, για ευνοήτους λόγους, αλλά η επιθυμία να είναι εκεί, στο Τελ Αβίβ, σίγουρα θα υπάρχει. Τώρα, δεν ξέρω αν γίνεται, αν θέλει ή αν θέλω κι εγώ να είναι δίπλα μου γιατί είναι μία εμπειρία για την οποία πρέπει να είναι κι εκείνη σίγουρη ότι θέλει να περάσει, η οποία μπορεί να είναι και σκληρή κι εγώ θέλω να την προστατέψω απ’ αυτό. Τώρα, αν θέλει να έρθει εκεί, στο κοινό, ναι».

tamta

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα