Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που η Lady Gaga και ο Christian Carino χώρισαν;
Splash News

Ο αρραβώνας της Lady Gaga με τον Christian Carino  διαλύθηκε  λίγο πριν από την τελετή Όσκαρ, γεγονός που πυροδότησε περισσότερο την φήμη ότι κάτι μπορεί να τρέχει ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον Bradley Cooper. Φαίνεται όμως ότι η αιτία χωρισμού δεν ήταν κάποιο τρίτο πρόσωπο αλλά κάτι πιο απλό.

Σύμφωνα με το People η σχέση δεν λειτουργούσε για κανέναν από τους δύο: “Δεν λειτουργούσε. Οι σχέσεις έρχονται κάποιες στιγμές στο τέλος τους. Δεν υπάρχει κάποια δραματική ιστορία πίσω από αυτό. Μακροπρόθεσμα, δεν θα λειτουργούσε”.

Στο ντοκιμαντέρ Five Foot Two για τη Lady Gaga, αποκαλύπτεται ένας από τους λόγους που οι σχέσεις της μέχρι τώρα δεν είχαν happy ever after. Oι πρώην σύντροφοι της σύμφωνα με την ίδια δεν μπορούσαν να κατανοήσουν την αφοσίωση  στην καριέρα της και ότι “δεν μπορεί να καταφέρνει τα πάντα ταυτόχρονα”. Επίσης, είχε αναφέρει “ Ότι θέλω να κάνω μουσική και τους ανθρώπους χαρούμενους και όταν βρίσκομαι σε περιοδεία και έχω και μια οικογένεια δεν μπορώ να τα κάνω όλα ταυτόχρονα. Έτσι, η συναισθηματική μου ζωή καταρρέει. Είναι στενάχωρο, όταν κάνω το Super Bowl και είμαι τόσο ενθουσιασμένη και συνειδητοποιώ ότι έχω  10 εκατομμύρια πωλήσεις, να χάνω τον Matt,  30 εκατομμύρια πωλήσεις, να χάνω τον Λουκ” και συνέχισε λέγοντας “Όλοι αυτοί οι άνθρωποι φεύγουν, σωστά; Θα φύγουν. Και μετά μένω μόνη”.

Ίσως το ίδιο να συνέβη στην σχέση της με τον Carino, εστιάζοντας περισσότερο στην νέα της  συνεργασία με τον Bradley Cooper, παρά στον αρραβώνα της.

 

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα