Η Κλέλια Ρένεση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “For You” το Σάββατο. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο της στη σειρά “Ντέρτι”, τις εξορμήσεις της στη φύση, την κόρη της, αλλά και τη θέση που θα μπορούσε να έχει ένας σύντροφος στην καθημερινότητά της.
«Δεν είναι όλες οι καταστάσεις γύρω μας επιλογές μας. Μπορεί κάποιος να έχει γεννηθεί σε μια περιοχή που του σφίγγει το στομάχι. Μπορεί κάποιος να έχει γεννηθεί σε μια οικογένεια που του σφίγγει το στομάχι. Δεν συμβαίνουν σε εμένα αυτά. Απλά λέω γενικότερα ότι το στομάχι σφίγγει.
«Μου σφίγγεται το στομάχι με τη βία γύρω, με την οικονομική βία, τη φτώχεια. Δεν μπορώ να πω ότι μια χαρά είμαι εγώ, παιδιά. Όλα καλά», είπε αρχικά η Κλέλια Ρένεση για όσα την προβληματίζουν στην καθημερινότητα.
Όταν η Φαίη Σκορδά τη ρώτησε αν θα ήθελε έναν σύντροφο με τον οποίο να μοιραστεί τη ζωή της, η ηθοποιός απάντησε «Βεβαίως, αυτό μπορώ να το κάνω, αλλά ποτέ δεν θα είναι μοίρασμα του μεγαλώματος του παιδιού. Ο σύντροφος μπαίνοντας στη ζωή μου θα στηρίξει εμένα, τις επιλογές μου και το πλαίσιό μου. Εντάξει, θα μπορεί να αγαπήσει το παιδί μου, αλλά επί της ουσίας λόγω εμού είναι. Δηλαδή αν σταματήσει η σχέση, δεν πιστεύω ότι θα συνεχίσει η σχέση με το παιδί. Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Εγώ είμαι ο αγωγός που τα ενώνει όλα. Πάλι εγώ».
“Οι άνθρωποι είναι σκυφτοί, περπατάνε με το βλέμμα κάτω”
Γιατί επιλέγει τις εξορμήσεις στη φύση, η Κλέλια Ρένεση τόνισε: «Δεν είναι θέμα πόλης. Αν μ’ αρέσει η Αθήνα ή το Παρίσι ή η Γενεύη ή οι Βρυξέλλες ή το Λονδίνο. Δεν είναι θέμα γεωγραφικό, είναι θέμα αστικό.
Είναι γκρίζα τα πράγματα, ρε παιδί μου. Οι άνθρωποι είναι σκυφτοί, περπατάνε με το βλέμμα κάτω. Πολύ σπάνια βλέπεις φλογοβόλα μάτια να καίνε από ένα όνειρο, από μια λαχτάρα, από μια αγάπη. Και αυτό μου λείπει εμένα. Δεν θέλω να ζω σε ένα τέτοιο περιβάλλον».