Τα γενέθλιά της θα είχε σήμερα, 26 Αυγούστου, η Γωγώ Μαστροκώστα. Η γνωστή γυμνάστρια έφυγε από τη ζωή στις 25 Μαΐου 2026 βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και τους αγαπημένους της φίλους.
Ένας από αυτούς ήταν και ο Χάρης Σιανίδης, ο οποίος προχώρησε σε μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση για τη Γωγώ Μαστροκώστα. Δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο από παλιές ευτυχισμένες στιγμές που έζησαν τέτοια μέρα στο παρελθόν, ο ίδιος έδωσε την υπόσχεση να τιμά κάθε χρόνο τη μνήμη της φίλης του.
«Happy birthday Γωγούλα μου! Κάθε τέτοια μέρα οργανώναμε και γιορτάζαμε πάντα τα γενέθλιά σου με φίλους και χαμόγελα. Φέτος τα γιορτάζεις στον ουρανό, απλά τώρα έχεις μεταμορφωθεί σε αστέρι. Πάντα θα σε τιμώ, πάντα θα σε γιορτάζω μέχρι να ξαναγιορτάσουμε παρέα στον ουρανό» έγραψε στην ανάρτησή του ο Χάρης Σιανίδης.
Ο Χάρης Σιανίδης δημοσίευσε επίσης ένα παλιό βίντεο από βραδινή τους έξοδο, στην οποία η Γωγώ Μαστροκώστα χαμογελά και ποζάρει δίπλα στην Άννα Βίσση.
«Γωγώ μου κάθε λέξη τι να πω, με πονάει, στο σκοινί της μοναξιάς μου ισορροπώ. Σε θυμάμαι, σ’ αγαπώ. Χαρούμενα γενέθλια γλυκιά μου» έγραψε.