Η Μαρία Μενούνος έφυγε από την Ελλάδα με τις πιο γλυκές αναμνήσεις. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια απόλαυσε τις διακοπές της και επιστρέφει σπίτι της έχοντας στην καρδιά της τις αναμνήσεις από ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσει ποτέ.
Η Μαρία Μενούνος έκανε μια ανάρτηση στην οποία συμπεριέλαβε τις πιο όμορφες εικόνες από το ταξίδι της στην Ελλάδα και σε ένα μακροσκελές μήνυμα εξήγησε όλα όσα δεν θα ξεχάσει από αυτήν την επίσκεψή της. Όπως έγραψε μεταξύ άλλων, “κάθε χρόνο η Ελλάδα μου προσφέρει κάτι που δεν ήξερα ότι χρειαζόμουν. Φέτος, μου θύμισε πως τα καλύτερα κομμάτια της ζωής δεν είναι τα μέρη που επισκεπτόμαστε… αλλά οι άνθρωποι με τους οποίους τα ζούμε!”. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φίλους που τη φιλοξένησαν και με τους οποίους δημιούργησαν αυτές τις όμορφες αναμνήσεις.
Αναλυτικά, η Μαρία Μενούνος έγραψε στο μήνυμά της:
“Μερικά στιγμιότυπα από ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Οικογενειακές αγκαλιές που κράτησαν λίγο παραπάνω, η Αθηνά να κάνει τους πάντες να χαμογελούν με τα ελληνικά της, ατελείωτες βουτιές στο Αιγαίο, νησιώτικες εξερευνήσεις στο Ιόνιο, η γιορτή για τα 50ά γενέθλια του αγαπημένου μας φίλου Σωτήρη, ουσιαστικές συνδέσεις με φίλους σε βαθύτερο επίπεδο, υπερβολικά πολλή φέτα (αν υπάρχει κάτι τέτοιο, ΧΑΧΑ), ηλιοβασιλέματα που έμοιαζαν ζωγραφισμένα, ψιθυριστές προσευχές σε μέρη που κρατούν μέσα τους την ελπίδα εδώ και γενιές, νυχτερινές συζητήσεις μέχρι αργά (αν προσγειώνονταν εξωγήινοι εδώ τώρα, θα έφευγες μαζί τους; Χαχα), γέλια που αντηχούσαν πάνω από το νερό, και μια καρδιά που νιώθει πιο γεμάτη απ’ ό,τι όταν έφτασα.
Κάθε χρόνο η Ελλάδα μου προσφέρει κάτι που δεν ήξερα ότι χρειαζόμουν. Φέτος, μου θύμισε πως τα καλύτερα κομμάτια της ζωής δεν είναι τα μέρη που επισκεπτόμαστε… αλλά οι άνθρωποι με τους οποίους τα ζούμε! Σας ευχαριστούμε όλους, τους υπέροχους φίλους μας που μας φιλοξένησαν και δημιούργησαν μαζί μας αυτές τις μοναδικές αναμνήσεις! Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, Ελλάδα!”