Search
Close this search box.
Φαίη Σκορδά: Η πρώτη ανάρτηση μετά το τέλος του “Buongiorno” από το Mega
Φαίη Σκορδά
Credit: Fay Skorda/Instagram

Τέλος το “Buongiorno” με τη Φαίη Σκορδά στο Μega. Το απόγευμα της Τετάρτης 24 Ιουνίου ανακοινώθηκε στην παρουσιάστρια πως η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά για λόγους οικονομικούς.

Έτσι το “Buongiorno” ρίχνει οριστική αυλαία την Παρασκευή 26 Ιουνίου, έπειτα από δύο σεζόν στο Mega.

Λίγο αφού έγινε γνωστή η είδηση για το φινάλε της εκπομπής, η Φαίη Σκορδά προχώρησε σε μία ανάρτηση η οποία δεν σχετίζεται με τα επαγγελματικά της. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο Κολλέγιο Αθηνών για την αποφοίτηση του μεγάλου της γιου από τη Γ’ Γυμνασίου και θέλησε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο, δείχνοντας πως για εκείνη πάνω απ’ όλα είναι η οικογένειά της.

Η αποφοίτηση του μεγάλου γιου της Φαίης Σκορδά
Credit: fayskorda/Instagram

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ η τηλεοπτική σεζόν πλησίαζε στο τέλος της, το ραντεβού της Φαίης Σκορδά με τη διοίκηση του Mega καθυστερούσε. Την ίδια ώρα, άλλες εκπομπές του σταθμού έπαιρναν το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά.

Δημοσιεύματα ήθελαν μάλιστα αυτή η καθυστέρηση να πιέζει σε τέτοιο βαθμό τη Φαίη Σκορδά που πήρε την απόφαση να αναβάλει και τον γάμο της με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη.

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και αν θα κάνει ραντεβού με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα