Search
Close this search box.
Κώστας Τσουρός: Φινάλε για την εκπομπή του –  «Να προσέχετε ποιους έχετε δίπλα σας»
Αυλαία έριξε το απόγευμα της Παρασκευής 29 Μαΐου η εκπομπή "Το 'Χουμε" με τον Κώστα Τσουρό και τους συνεργάτες του να αποχαιρετούν τους τηλεθεατές
Credit: "Το 'Χουμε"

Αυλαία έριξε το απόγευμα της Παρασκευής 29 Μαΐου η εκπομπή “Το ‘Χουμε” με τον Κώστα Τσουρό και τους συνεργάτες του να αποχαιρετούν τους τηλεθεατές. Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, ενώ άφησε για άλλη μια φορά αιχμές κατά κάποιων.

«Λοιπόν, επιστρέψαμε για να σας χαιρετήσουμε επί της ουσίας, γιατί φτάνει και η ώρα μας στο τέλος. Παιδιά, εμείς τα είπαμε χθες τα αποχαιρετιστήρια. Με κάνατε να συγκινηθώ χθες με τα ωραία σας λόγια», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Και ένας μόνο τηλεθεατής να μας έβλεπε φέτος, θα ήταν τιμή μας»

Και συνέχισε: «Ήρθε η ώρα να χαιρετήσουμε κι έτσι τους τηλεθεατές. Λοιπόν, εγώ το μόνο που θέλω να πω είναι το εξής: Ότι και ένας μόνο τηλεθεατής να μας έβλεπε φέτος, θα ήταν τιμή μας και θα κάναμε τη δουλειά μας με την ίδια αγάπη και με τον ίδιο τρόπο που την κάναμε όλη τη χρονιά για εσάς».

Και κατέληξε ο Κώστας Τσουρός: «Καλό καλοκαίρι, να προσέχετε τους εαυτούς σας, να προσέχετε ποιους έχετε δίπλα σας, πολύ σημαντικό! Να περάσετε τέλεια και τα ξαναλέμε».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα