Search
Close this search box.
Η Λένα Φλυτζάνη στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ: Η επίσημη ανακοίνωση
Η Λένα Φλυτζάνη αναλαμβάνει από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ,
Credit: ΣΚΑΪ

Η Λένα Φλυτζάνη αναλαμβάνει από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ο τηλεοπτικός σταθμός.

Μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από την παρουσίαση του δελτίου στον ΣΚΑΪ, ήταν αποφασισμένο πως τη θέση της θα έπαιρνε η Λένα Φλυτζάνη. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Χριστίνα Βίδου συνεχίζει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σαββατοκύριακου.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ:

Ο ΣΚΑΪ με χαρά ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2026 την παρουσίαση του καθημερινού Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού αναλαμβάνει η Λένα Φλυτζάνη.

Με σπουδές στη Νομική και τη Δημοσιογραφία, η Λένα Φλυτζάνη ανήκει στη νέα γενιά δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ και τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου συνεχίζει η Χριστίνα Βίδου.

Ο ΣΚΑΪ εύχεται στη Λένα Φλυτζάνη κάθε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα