Είναι γνωστό ότι η Βασιλική Τρουφάκου λατρεύει τα ταξίδια. Αυτή τη φορά η γνωστή ηθοποιός επέλεξε να επισκεφτεί το Μεξικό έχοντας φυσικά μαζί της τον γιο της, ο οποίος στις 13 Μαΐου θα γίνει δύο ετών.
Η Βασιλική Τρουφάκου θέλησε να μοιραστεί φωτογραφίες και βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram από την πρώτη της μέρα στην πόλη του Μεξικού. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά λόγω ακραίου τζετ λαγκ δεν δημοσίευσε ιδιαίτερα πλούσιο υλικό, όμως, δεσμεύτηκε ότι θα επανέλθει σύντομα.
Η ανάρτηση της Βασιλικής Τρουφάκου
“Mexico City 🇲🇽 __________________
Μεξικό μέρα πρώτη – Ποστ Α
Καλησπέρα – καλησπέρα από την πρωτεύουσα του Μεξικό.
Παιδιά, η πόλη αυτή είναι πολύ συγκλονιστικότερη από τις φωτογραφίες εδώ, αλλά λόγω του ΑΚΡΑΙΟΥ ΤΖΕΤ ΛΑΓΚ ✈️(ναι μεν, ο ήλιος καίει, αλλά στο βιολογικό μου ρολόι είναι μαύρα μεσάνυχτα και πετάξαμε 18 ώρες με ανταπόκριση), αφήνω μόνο αυτά εδώ.
Δεσμεύομαι να επανέλθω σύντομα με ΠΟΛΥ πλούσιο υλικό.
Για την ώρα θα ρημαδομεταφράσω τα όμορφα λόγια του πανό δίπλα στο οποίο έχω βγάλει και φωτογραφία:
«Ο φεμινισμός δεν είναι καπρίτσιο, δεν είναι υπερβολή, δεν είναι μία μόδα. Είναι μια αναγκαιότητα ιστορική, επείγουσα στην κοινωνική συνθήκη και μια κλήση να υψώσουμε τη φωνή μας για όλες τις αδικίες της πατριαρχίας»
Hola, México! Venceremos!”, έγραψε η Βασιλική Τρουφάκου στην ανάρτησή της.
