Search
Close this search box.
Ατύχημα για τη Shakira στη σκηνή – Άσχημη πτώση ενώ τραγουδούσε
Η Shakira στην πρεμιέρα της ταινίας "Zootopia 2" στο El Capitan Theatre του Λος Άντζελες, 13 Νοεμβρίου 2025
Η Shakira στην πρεμιέρα της ταινίας "Zootopia 2" στο El Capitan Theatre του Λος Άντζελες, 13 Νοεμβρίου 2025 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ- EPA/CAROLINE BREHMAN

Η Shakira υπέστη μια άσχημη πτώση, ενώ βρισκόταν στη σκηνή αυτό το Σαββατοκύριακο. Η 49χρονη τραγουδίστρια ερμήνευε την επιτυχία της «Si Te Vas» από το τέταρτο άλμπουμ της «Dónde Están los Ladrones?» όταν έπεσε ξαφνικά.

Στο βίντεο, η Shakira κλείνει το μάτι στους θαυμαστές της, τρέχει πάνω στη σκηνή και από το πουθενά καταλήγει στο πάτωμα.

Ωστόσο, σηκώθηκε αμέσως σαν αληθινή επαγγελματίας και είπε στο κοινό: «Ωχ, τι πτώση!»

Το ατυχές περιστατικό συνέβη στο Jorge El Mágico González National Stadium στην πρωτεύουσα του Ελ Σαλβαδόρ, Σαν Σαλβαδόρ, το βράδυ του Σαββάτου. Η Shakira ξεκίνησε το τελευταίο σκέλος της Las Mujeres Ya No Lloran World Tour στη χώρα της Κεντρικής Αμερικής με πέντε συναυλίες.

Αργότερα μοιράστηκε ένα βίντεο από την πτώση στο Story της και καθησύχασε τους θαυμαστές της λέγοντας να μην ανησυχούν, καθώς είναι «φτιαγμένη από καουτσούκ».

Άνοιξε τη συναυλία το Σάββατο και εμφανίστηκε στο ίδιο στάδιο και το επόμενο βράδυ. Θα επιστρέψει για εμφανίσεις στις 12, 14 και 15 Φεβρουαρίου πριν ταξιδέψει στο Μεξικό.

Οι θαυμαστές επαίνεσαν τον επαγγελματισμό της για τη συνέχιση της συναυλίας μετά την εμφανή επώδυνη πτώση. Ένας ντόπιος σχολίασε: «Η Shakira έχει ξεπεράσει χειρότερες πτώσεις και πάντα καταφέρνει να σηκώνεται σαν φοίνικας! Καημένη, αλλά αυτά συμβαίνουν σε οποιονδήποτε. Πάμε Shakira!»

Άλλος πρόσθεσε: «Υπερβολικά ευκίνητη στο να σηκωθεί γρήγορα και να συνεχίσει τη συναυλία».

Αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που η Shakira είχε ατύχημα στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας παγκόσμιας περιοδείας της.

Στις 20 Μαΐου πέρυσι, έπεσε ενώ τραγουδούσε το «Whenever, Wherever» στο Μόντρεαλ του Καναδά. Μετά το περιστατικό, έγραψε στα social media: «Κανείς δεν είναι άτρωτος στις πτώσεις».

Τον Δεκέμβριο, η Shakira συγκινήθηκε όταν στάθηκαν στο πλευρό της στη σκηνή οι γιοι της, Milan και Sasha, για ζωντανή εμφάνιση στην Αργεντινή.

Η τραγουδίστρια εκτέλεσε το τραγούδι της του 2023, «Acróstico», το οποίο περιλαμβάνει φωνητικά από τους γιους της. Ο Milan, 12 χρόνων, και ο Sasha, 10, φορούσαν τα ίδια κοστούμια και έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα από το κοινό μόλις βγήκαν στη σκηνή.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα