Search
Close this search box.
Θοδωρής Μαραντίνης: Γιατί διέγραψε όλες τις φωτογραφίες του από τα social media
θοδωρής μαραντίνης
Credit:thodorismarantinis_official/Instagram

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα» με αφορμή τη νέα του ραδιοφωνική εκπομπή. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για το τέλος των Onirama έπειτα από 25 χρόνια, αλλά και για την απόφασή του να διαγράψει όλες του τις φωτογραφίες από τα social media και να κρατήσει μόνο μια από τότε που ήταν παιδί.

«Όλα τα ωραία πράγματα νομίζω είναι ώριμο να τα αφήνεις κάποια στιγμή εκεί που πρέπει χωρίς να φθαρούν. Με τους Onirama έχουμε γίνει οικογένεια μετά από 25 χρόνια. Δε θεωρώ ότι αυτό το πράγμα σταματάει αλλά έχουμε πει ότι είναι καλός για όλους μας, και για διαφορετικούς λόγους για τον καθένα, αυτό να κάνει μια παύση», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Για την απόφασή του να διαγράψει όλες του τις φωτογραφίες από τα social media εκτός από μία, ανέφερε: «Σημειολογικά το μήνυμα που ήθελα να περάσω είναι ότι ξεκινάω από την αρχή».

Για το ενδεχόμενο να δουλέψει στην τηλεόραση, ο Θοδωρής Μαραντίνης τόνισε: «Μου αρέσει η τηλεόραση, σε ένα κόνσεπτ που θα είχε σχέση με το τραγούδι θα μπορούσα να είμαι. Μου έχουν προτείνει να συμμετέχω σε πάνελ. Δεν είμαι του ποτέ, ούτε του πάντα».

Και κατέληξε: «Η Eurovision είναι μια ωραία εμπειρία, θα ήθελα να πάω! Σαν πατέρα δεν μπορώ να με κρίνω εγώ. Απωθημένα έχουμε όλοι, μου λείπει ένα σπίτι στο βουνό».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα