Search
Close this search box.
Μαρίνα Βλαχάκη: «Μετάνιωσα που υπέγραψα για να χρησιμοποιήσουν το όνομά μου στην παράσταση για τον Στράτο Διονυσίου»
Μαρίνα Βλαχάκη
Credit: Μαρινα Βλαχακη/Facebook

Η Μαρίνα Βλαχάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τις τελευταίες ώρες του Στράτου Διονυσίου, ενώ τόνισε ότι μετάνιωσε που υπέγραψε για να χρησιμοποιηθεί το όνομά της στην παράσταση που ανέβηκε πέρυσι στο Παλλάς με θέμα τη ζωή του αείμνηστου τραγουδιστή.

«Ο Στράτος Διονυσίου ήταν μεγάλος σταθμός μου. Ξεψύχησε στα χέρια της αμπιγιέζ του. Αυτός από το προηγούμενο βράδυ είχε πόνους και πήρε την Ελένη, και της λέει “Ελένη, πονάω πάρα πολύ, σήκω κι έλα εδώ”. Έφυγε η Ελένη, πήγε, αλλά αυτός ο πόνος ήταν τόσος, που είχανε ειδοποιήσει τον γιατρό. Το λάθος του γιατρού ήταν ότι του είπε πως είχε οσφυαλγία ή ισχιαλγία και του έβαλε παυσίπονα να κοιμηθεί.

Κι όταν πήγε η Ελένη ήτανε ο μισός στη μοκέτα και ο μισός στο κρεβάτι από τους πόνους, δεν μπορούσε να κουνηθεί. Παρόλα αυτά τον σήκωσαν, κατέβηκε, πήραν ταξί για να τον πάνε στον Ευαγγελισμό, αλλά δεν πρόλαβαν και ξεψύχησε στα χέρια της έξω από τη Βουλή», είπε αρχικά η Μαρίνα Βλαχάκη.

Για τη θεατρική παράσταση που αφορούσε τη ζωή του Στράτου Διονυσίου και ανέβηκε πέρυσι στο Παλλάς, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσορτέκη, η Μαρίνα Βλαχάκη τόνισε: «Όταν έμαθα για την παράσταση από τηλεοπτική εκπομπή, στείλαμε με την Κατερίνα Πάλλα, τη συνεργάτιδά μου, επιστολή στο Παλλάς. Το μόνο που θα σου πω, είναι ότι μετάνιωσα που υπέγραψα για να χρησιμοποιήσουν το όνομά μου… Έπρεπε να επιμείνω στην αρχική μου απόφαση. Όταν πήγα εκεί τους είπα ότι εγώ δεν θέλω να αναφερθεί καθόλου ούτε η σχέση μου, ούτε η Μαρίνα Βλαχάκη».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα