Έντονες είναι οι φήμες τις τελευταίες μέρες που κάνουν λόγο για ρήξη στη σχέση της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Η συνεργασία τους είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές το περασμένο καλοκαίρι και η μεταξύ τους χημεία ήταν εμφανής τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.
Τις τελευταίες εβδομάδες, το κλίμα ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα είχε αρχίσει να γίνεται πιο βαρύ. Αφορμή φαίνεται να στάθηκε η αυθόρμητη κίνηση της παρουσιάστριας να αγκαλιάσει τον τραγουδιστή Στέφανο Παπαδόπουλο τη στιγμή που έβαζε τα κλάματα στον αέρα.
Η εκπομπή διεκόπη για τις γιορτές και η ομάδα συγκεντρώθηκε πρώτη φορά την Τετάρτη, με την Ιωάννα Μαλέσκου να απουσιάζει. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέβασε story κόβοντας τη βασιλόπιτα χωρίς τη συμπαρουσιάστριά του ενώ η Ιωάννα Μαλέσκου οργάνωσε δείπνο για την ονομαστική της γιορτή στο οποίο δεν προσκάλεσε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.
Περισσότερο «λάδι στη φωτιά» έριξαν οι τελευταίες δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου, στις οποίες ανέφερε: «Θα επέστρεφα στην πρωινή ζώνη. Τώρα το αν θα επέστρεφα μόνη μου ή με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, δεν μπορώ να το απαντήσω. Αυτό που ξέρω είναι ότι αγαπώ το να είμαι μόνη μου, αλλά πλέον δεν λέω σε τίποτα όχι στη ζωή μου».
Η απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα
Η εκπομπή «Βuongiorno» συνάντησε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος δεν αρνήθηκε να απαντήσει σχετικά με τις φήμες που κάνουν λόγο για ρήξη στη σχέση τους:
«Όχι, οι σχέσεις μας δεν είναι τεταμένες. Γιατί είναι τεταμένες; Το ότι εγώ πρότεινα την Ιωάννα για συμπαρουσιάστριά μου το ξέρουμε. Αυτά είναι περσινά ξινά σταφύλια. Το αν υπάρχει πρόθεση ή όχι από την πλευρά του καναλιού και της Ιωάννας να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία, εγώ δεν το ξέρω. Έχουμε κλείσει μόνο τέσσερις μήνες. Η σεζόν τώρα ξεκινάει. Τώρα πατάμε γκάζι. Έχουμε επτά μήνες μπροστά μας, δεν θέλω να συζητάμε για το τι θα γίνει του χρόνου. Δεν ξέρω αν θα ζω σε μια εβδομάδα. Δεν θέλω καθόλου να μπω σε αυτή τη διαδικασία».
Για το γεγονός ότι απουσίαζε από το δείπνο της γιορτής της, ο δημοσιογράφος απάντησε: «Είδα τα στόρι. Δε ξέρω πόσο οργανωμένο ήταν ή όχι. Δεν καλέστηκα. Δεν ξέρω ποιοι καλέστηκαν και πόσοι ήταν. Εμένα δεν με πειράζει. Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη κόψαμε τη βασιλόπιτα γιατί ήταν η μέρα που επιστρέψαμε στο γραφείο. Και η Αλεξάνδρα Τσόλκα έλειπε, αλλά εντάξει. Δεν έχει μπει τίποτα ανάμεσά μας. Και διαφωνίες να έχουμε με τους ανθρώπους που είμαστε στην εκπομπή, για μένα είναι υγιές. Από εκεί και πέρα είναι όλα καλά».
Οι πληροφορίες της Φαίης Σκορδά για το τεταμένο κλίμα ανάμεσα σε Μαλέσκου – Κωνσταντάρα
Μετά την προβολή των δηλώσεών του, η Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο, επιβεβαιώνοντας το τεταμένο κλίμα ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές. «Εγώ που τον ξέρω προσωπικά. Από τις απαντήσεις του καταλαβαίνω. Ο Λάμπρος έχει μια αμεσότητα και μια ευθύτητα λόγου. Θα έλεγε, “παιδιά αυτά είναι βλακείες, δεν ισχύουν, μια χαρά είμαστε με τη Μαλέσκου”. Αλλά δεν μπορεί να πει και ψέματα. Δεν κάνει τόσο δημόσιες σχέσεις. Απάντησε τόσο – όσο. Ρεπορταζιακά εγώ έρχομαι να επιβεβαιώσω το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη…
Γνωρίζω ότι όλα ξεκίνησαν με την αγκαλιά που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου στον Στέφανο Παπαδόπουλο… Υπήρχε και ένα παρασκήνιο… Ούτε οι σχέσεις της Ιωάννας με την Άρια Καλύβα είναι καλές… Εγώ γνωρίζω ότι η Ιωάννα είπε ότι του χρόνου δεν θέλει να συνεχίσει. Αυτά σε τέσσερις μήνες μπορεί να έχουν αλλάξει… Η γνώμη μου είναι ότι θα τα βρούνε».