Search
Close this search box.
Λένα Παπαληγούρα: Η εξομολόγηση για τον σύζυγό της – «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»
Λένα Παπαληγούρα, διακοπές
Credit: lena_papaligoura/Instagram

Η Λένα Παπαληγούρα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” την Πέμπτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Άκη Πάντο, τις δύο εγκυμοσύνες της και τον ρόλο της ως μητέρα.

«Στο πρώτο μου παιδί πήρα 13 κιλά, στο δεύτερο πήρα πολύ λίγα, 6 κιλά. Ήταν περίοδος του covid, είχα τον μεγάλο μου γιο και πήγαινα σε όλα τα πάρκα της Αθήνας. Μια χαρά πήγαν όλα. Δεν προσέχω γενικά, μάλλον έχω καλό μεταβολισμό», είπε αρχικά η Λένα Παπαληγούρα.

Για το πώς είναι η καθημερινότητά της με δύο παιδιά, η ηθοποιός ανέφερε: «Έχουμε το καλό ότι δουλεύω το βράδυ, τα παιδιά είναι ακόμα μικρά και κοιμούνται όταν φεύγω. Τα απογεύματα είμαι μαζί τους. Έχω βοήθεια από τον σύζυγό μου, ο οποίος είναι φανταστικός, και από την μητέρα μου και έχω και μία γυναίκα που μας βοηθάει».

Η Λένα Παπαληγούρα, τέλος, μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Άκη Πάντο: «Είμαστε μαζί 10 χρόνια. Ήμουν πολύ έγκυος στον γάμο μας. Νομίζω ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ένιωσα μεγάλη οικειότητα μαζί του. Όταν έρχονται τα παιδιά αλλάζουν οι ισορροπίες. Σε κάθε σχέση αλλάζουν άλλα πράγματα, ανάλογα με τη φάση που είναι το ζευγάρι και το παιδί.

Αλλά πρέπει να δουλεύει και να μην αφήνει την μεταξύ του σχέση το ζευγάρι. Έχει να κάνει και με τον σύντροφο. Αισθάνομαι ότι η γυναίκα αφοσιώνεται στο παιδί και έχει να κάνει με το πόσο θέλει να αφοσιωθεί και ο σύζυγος σε αυτό. Εμείς είμαστε ωραία ομάδα. Είναι ο πρώτος που θα δει τις παραστάσεις μου και κάνει και σχόλια και τον εμπιστεύομαι».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα