Search
Close this search box.
Γιώργος Καπουτζίδης: Ο λόγος που δεν μιλά δημόσια για τον σύντροφό του
Γιώργος Καπουτζίδης
Credit: ykapoutzidis/Instagram

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (7/10) καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2night Show” και μίλησε για την πορεία του, το αφιέρωμα που ετοιμάζει για τη σειρά «Παρά Πέντε» με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος εξήγησε τον λόγο που έχει επιλέξει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Νομίζω είναι ωραίο να μπορείς να το μοιράζεσαι όταν είσαι χαρούμενος και ερωτευμένος. Ο λόγος που δεν λέω τίποτα παραπάνω είναι ότι οι αναγνωρίσιμοι άνθρωποι της τηλεόρασης, όταν γνωρίζουμε έναν άνθρωπο που δεν είναι μέσα στην τηλεόραση, πρέπει να είναι πρώτο μέλημά μας να τον προστατεύσουμε από αυτήν την τεράστια έκθεση που αντιμετωπίζουμε. Γιατί δεν είναι προετοιμασμένος και δεν έχει κανέναν λόγο να το ζήσει. Είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μου ότι ο άλλος πρέπει να διατηρήσει την ανωνυμία του» σημείωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Όπως εξομολογήθηκε μάλιστα, η μεγάλη αναγνωρισιμότητα ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που τον έκαναν να πάρει την απόφαση να μετακομίσει στην Αίγινα. «Η μεγαλύτερη δυσκολία που έχω αντιμετωπίσει στη ζωή μου είναι η απώλεια τη ανωνυμίας μου. Αυτό πια ειλικρινά με δυσκολεύει και ένας λόγος που πήγα στην Αίγινα είναι και αυτός. Εγώ το έχω πολύ ανάγκη για τη δική μου ψυχική ηρεμία να κυκλοφορώ ως άγνωστος μεταξύ αγνώστων και αυτό πια δεν το έχω. Μπορεί να ακούγεται χαζό και οξύμωρο, δε χρειάζεται ούτε να το κρίνουμε και να το κατακρίνουμε. Φυσικά και ήθελα πάρα πολύ να γίνω γνωστός, αλλά αυτό που ονειρευόμουν στα 30, στα 53 δεν μπορώ να το χειριστώ πια. Δεν έχω τη δύναμη. Είναι ωραίο το ‘για πάντα’, πάντοτε το φοβόμουν» ανέφερε ο ηθοποιός.

Η σπάνια δημόσια αναφορά του Γιώργου Καπουτζίδη στον σύντροφό του

Το βράδυ της Πέμπτης 4 Σεπτεμβρίου, κατά την εμφάνισή του στο Θέατρο Άλσος και στην «Ταράτσα του Φοίβου», ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για πρώτη φορά για τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλευρό του, ο οποίος τον έκανε να πιστέψει στο “για πάντα”.

«Αυτή την περίοδο, υπάρχει κάποιος που με έκανε να μη φοβάμαι το για πάντα. Και στα 53 που είμαι, το για πάντα δεν είναι τόσο πολύ… Το έχω φάει το μισό και μένει λίγο… Μην το πείτε στον Μπιμπίλα ότι είπα τέτοιο πράγμα, ετοιμάζει τα ποσταρίσματα! Οπότε, θα πω αυτό το τραγούδι, θα του το τραγουδήσω, δεν είναι εδώ, μην ψάχνετε τραπέζια, με την ελπίδα και με την πίστη ότι θα μπορώ να του το τραγουδάω για πάντα» ήταν τα λόγια του Γιώργου Καπουτζίδης για τον σύντροφό του.

@theatroalsos Όμορφα λόγια από έναν όμορφο άνθρωπο! #theatroalsos #fyp #giorgoskapoutzidis #kapoutzidis #foivosdelivorias ♬ πρωτότυπος ήχος – theatroalsos
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα