Στο επίκεντρο συνεχίζει να βρίσκεται ο Γιώργος Μαζωνάκης με τις εξελίξεις στην κόντρα με την οικογένειά του να είναι συνεχείς. Το πρωί της Δευτέρας 15 Σεπτεμβρίου, μέσα από την εκπομπή “Buongiorno” έγινε γνωστό πως η μητέρα του τραγουδιστή βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, την περασμένη Παρασκευή που ο Γιώργος Μαζωνάκης βρισκόταν στα δικαστήρια περνώντας στην αντεπίθεση, η μητέρα του περνούσε δύσκολες ώρες με ένα θέμα υγείας. «Θέλω να σας πω κάτι, κάποιες πληροφορίες που μου ήρθαν χθες. Την ώρα που συνέβαιναν όλα αυτά, την Παρασκευή δηλαδή, την ώρα που έγινε η μήνυση, η μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη περνούσε δύσκολες ώρες, για ένα ιατρικό της θέμα», ανέφερε ο δημοσιογράφος.
Ακόμα, εξήγησε ότι: «Δεν θέλω να πω παραπάνω πληροφορίες, ωστόσο γνωρίζουμε ότι είναι σοβαρά, νοσηλεύεται και είναι στο πλευρό της οι κόρες της. Όλα αυτά την Παρασκευή, που ο Γιώργος Μαζωνάκης τη μήνυε για συκοφαντική δυσφήμηση».
Την περιπέτεια της υγείας στενού συγγενικού προσώπου του Γιώργου Μαζωνάκη ανέδειξε και ο Γιώργος Λιάγκας, χωρίς να αναφερθεί στη μητέρα του. «Υπάρχει και ένα θέμα, δεν θα πω σε ποιο πρόσωπο, σημαντικό θέμα υγείας, σε κάποιο μέλος της οικογένειας του Γιώργου Μαζωνάκη. Δεν αφορά τον Γιώργο Μαζωνάκη. Είναι πολύ σημαντικό το θέμα της υγείας και είναι στον στενό πυρήνα της οικογένειας. Δεν μιλάμε για έναν ξάδελφο, για μία θεία… Άρα λοιπόν, κάποιο άτομο που είναι γύρω γύρω από τον Γιώργο Μαζωνάκη αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πολύ σοβαρό. Άρα δεν είναι μόνο αυτό που γίνεται, τα λεφτά, οι μηνύσεις, οι υπαινιγμοί για κλεψιές κλπ. Είναι και ένα θέμα υγείας που αυτή τη στιγμή τους έχει παγώσει όλους» ανέφερε ο παρουσιαστής της εκπομπής “Πρωινό”.
Μέσα από την εκπομπή έγινε επίσης γνωστό πως ο Γιώργος Μαζωνάκης ετοιμάζεται να ζητήσει με αγωγή πάνω από 1.000.000 ευρώ.
Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του τραγουδιστή Γ. Μερκουλίδης, στην εφημερίδα Realnews, το προσεχές διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες μηνύσεις από την πλευρά του τραγουδιστή για τις οικονομικές διαφορές που έχει με μέλη της οικογένειάς του. «Το επόμενο διάστημα, τις επόμενες δέκα ημέρες, θα καταθέσουμε και δεύτερη μήνυση σε βάρος συγγενών του Γιώργου Μαζωνάκη για αδικήματα οικονομικής φύσεως, πλαστογραφία και υπεξαίρεση χρημάτων. Δεν θα λειτουργεί κανένας σε βάρος του Γιώργου», λέει ο Γ. Μερκουλίδης.
Υπενθυμίζεται ότι ο καλλιτέχνης τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την αδελφή του Βάσω, η οποία κατά το παρελθόν ήταν και η μάνατζέρ του. Ωστόσο, οι σχέσεις τους διαταράχθηκαν επειδή -όπως ο ίδιος υποστηρίζει- εκείνη μετέφερε σε δική της εταιρεία, στην οποία ο τραγουδιστής δεν έχει ποσοστό, ένα σπίτι στη Μύκονο που κάποτε διαχειρίζονταν μαζί. Ο Γιώργος Μαζωνάκης αιτήθηκε από την αδελφή του να επανέλθει η αρχική σύσταση της εταιρείας στην οποία ο ίδιος είχε μετοχικό μερίδιο, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε.