Search
Close this search box.
Ιωάννα Μαλέσκου: «Δυστυχώς κάποιες γυναίκες έχουν την τάση να σχολιάζουν το πώς γεννά μία άλλη το παιδί της»
Ιωάννα Μαλέσκου
Credit: imaleskou/instagram

Η Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασε στην εκπομπή “Καλοκαιρινό Ραντεβού” της Παρασκευής το βίντεο που ανέβασε η Ανθή Βούλγαρη για τις τύψεις που νιώθουν ορισμένες μητέρες που επιλέγουν την καισαρική τομή αντί του φυσιολογικού τοκετού. Η παρουσιάστρια  έστειλε το δικό της μήνυμα προς όλους όσοι επικρίνουν τις επιλογές των γυναικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και αργότερα.

«Είμαστε σε μία εποχή που βλέπουμε ότι δυστυχώς ακόμα και τώρα κάποιες γυναίκες έχουν την τάση ενοχικά -ή με έναν τρόπο κάπως να το ψέξουν- να σχολιάζουν τον τρόπο με τον οποίο γεννά μία γυναίκα το παιδάκι της. Αυτό εμένα πάντα με ενοχλούσε βαθιά και βαριά. Βλέποντας την Ανθή Βούλγαρη, που έχει μοιραστεί τη δική της διαδρομή και το πόσο ήθελε να αποκτήσει το παιδάκι της, να το λέει αυτό εγώ ένιωσα ότι είναι έντονο αυτό το σημείο με τις ενοχές που νιώθει», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Μανούλες: αυτή η μάστιγα. Μην τυχόν κάποια γεννήσει ή κάνει κάτι που δεν μας αρέσει… δεν μας νοιάζει τι κάνετε εσείς. Εμείς κάνουμε αυτό που θέλουμε εμείς», υπογράμμισε από την πλευρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Και κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι πάρα πολύ κακό να κρίνεις μια έγκυο ή μια μαμά και να σχολιάζεις, ειδικά τα δημόσια πρόσωπα που δέχονται τα πυρά που δέχονται και τα μαστιγώνουν. Για όνομα του Θεού. Εμείς στέλνουμε την αγάπη μας στην Ανθή. Να είναι υγιή τα παιδάκια μας κι εμείς που τα φροντίζουμε. Κάθε γυναίκα να κάνει αυτό που αισθάνεται και αυτό που την κάνει να νιώθει όμορφα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα