Search
Close this search box.
Η Pamela Anderson αποκαλύπτει τα μυστικά της για φυσικά υγιή μαλλιά μετά τα 50
H Pamela Anderson χαμογελά με ωραία μαλλιά
Credit: biolage / Instagram

Το να σταματήσει να φοράει μακιγιάζ ήταν απλώς το πρώτο βήμα στην αλλαγή της εικόνας και του αυτοπροδιορισμού της. Το επόμενο ήταν να πειραματιστεί με τα μαλλιά της. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχω ακόμη έστω και μία τρίχα στο κεφάλι μου, μετά από τόσα χρόνια με θερμαντικά ρόλερ, σετάρισμα και τις τρελές φωτογραφίσεις που έκανα με extensions», λέει η Pamela Anderson στο InStyle. «Πλέον προτιμώ τα δικά μου μαλλιά — είναι πιο υγιή από ποτέ».

Αυτό, το αποδίδει σε μια πιο μίνιμαλ ρουτίνα περιποίησης. Γιατί, όταν δεν δουλεύει, τα μαλλιά της στεγνώνουν φυσικά μέσα στη νύχτα. «Απλουστεύω συνεχώς τη ρουτίνα μου», λέει. «Τα μαλλιά μου είναι τόσο πυκνά και υγιή, και το αποδίδω σε μεγάλο βαθμό στα γονίδιά μου και τη διατροφή μου — αλλά και σε εξαιρετικά προϊόντα».

Η σταρ της ταινίας ‘The Last Showgirl’ λατρεύει τα προϊόντα της σειράς Biolage Professional Hair Spa. Γι’ αυτό και συνεργάζεται πλέον με το brand ως η νέα του πρέσβειρα. Η πρώτη της καμπάνια, που κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουνίου, αφορά στην best-seller συλλογή Hydra Source και στη νέα σειρά Full Rescue. Είναι η πρώτη της συνεργασία με brand περιποίησης μαλλιών.

«Αυτό που με ενδιέφερε περισσότερο στον κόσμο της ομορφιάς ήταν να συνεργάζομαι με εταιρείες που δημιουργούν προϊόντα όσο το δυνατόν πιο βιώσιμα, cruelty-free και vegan», λέει η Άντερσον.

Παρακάτω, η Άντερσον μιλά στο InStyle για τη διαρκώς εξελισσόμενη σχέση της με τα μαλλιά της, τα αγαπημένα της προϊόντα Biolage και όχι μόνο.

Η φράντζα και το καρέ που υιοθέτησες στο Met Gala ήταν τρομερά cool. Πώς πήρες αυτή την απόφαση;

«Ήθελα να παίξω λίγο με τα μαλλιά μου, γιατί δεν φορούσα μακιγιάζ. Ταυτόχρονα όμως, δεν ήθελα κάτι περίπλοκο που να απαιτεί χρόνο, οπότε έκοψα τα μαλλιά μου για την ταινία που ολοκλήρωσα στην Αυστραλία, το ‘Place to Be’. Εκεί έπαιξα την κόρη της ηθοποιού Ellen Burstyn, και με τον σκηνοθέτη Kornél Mundruczó συζητούσαμε για το look των μαλλιών. Το καρέ ήταν ένας διακριτικός φόρος τιμής στον Ingmar Bergman, που είναι από τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες. Πάντα λάτρευα τη Bibi Andersson και τη Liv Ullmann που συνεργάζονταν στενά μαζί του.

Ύστερα, δοκίμασα το φόρεμα του Met Gala μαζί με την Tory [Burch] και της είπα: “Πρέπει να κόψουμε λίγο ακόμα τα μαλλιά μου”. Έτσι τα κόψαμε ώστε να είναι περίπου στο ύψος του λαιμού. Πάντα ήθελα να κάνω και αυτά τα baby bangs. Κοίταζα παλιές φωτογραφίες μου από τα πέντε μου και είπα: «Είχα αυτό το κούρεμα στο νηπιαγωγείο! Γιατί να μην το κάνω ξανά;» άλλωστε τα μαλλιά μεγαλώνουν… Τα δικά μου, μάλιστα, μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Επόμενο πρότζεκτ είναι ένα θεατρικό, οπότε θα φοράω περούκα για τον ρόλο. Θα είναι μακριά, σγουρά και διαφορετικά για την παράσταση ‘Camino Real, όπου θα υποδυθώ τη Μαργκερίτ. Άρα, το καλοκαίρι τα μαλλιά μου θα είναι σε “ηρεμία”, χωρίς πειραματισμούς.»

Ποιες είναι κάποιες από τις beauty εμπνεύσεις σας αυτήν την περίοδο;

«Πέρα από την Ιωάννα της Λωραίνης; Beauty εμπνεύσεις… Δεν νομίζω ότι πρέπει να κυνηγάμε την ομορφιά. Πιστεύω ότι η ομορφιά είναι περισσότερο μια επιστροφή στον εαυτό μας. Και νιώθω ότι εκεί βρίσκομαι τώρα. Πάντα ήμουν παιχνιδιάρα. Πάντα μου άρεσε να υποδύομαι χαρακτήρες. Αυτό ήταν κομμάτι της ζωής μου από πολύ μικρή ηλικία, δηλαδή το να μαθαίνω πώς να είμαι κάποια άλλη. Αλλά τα τελευταία χρόνια είναι πολύ σημαντικό για μένα να ανακαλύπτω ποια είμαι και να με αποδέχομαι. Ποιες είναι οι αυθεντικές μου σκέψεις; Πώς θέλω να δείχνω;

Φυσικά και έχω αναφορές που αγαπώ —σκηνοθέτες  κινηματογράφου, οραματιστές. Δε θέλω να ακουστεί κλισέ, αλλά η ζωή είναι τέτοιο δώρο, και τόσο σύντομη. Είναι σημαντικό να αφήνεις το αποτύπωμά σου και να φροντίζεις ώστε η παρουσία σου να έχει θετικό αντίκτυπο στον κόσμο. Αυτή είναι η ίδια φιλοσοφία που έχω και στους ρόλους που επιλέγω και στον τρόπο που ζω την προσωπική μου ζωή, ακόμα και στα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιώ.

Γιατί όλοι χρησιμοποιούμε προϊόντα ομορφιάς. Εγώ μεγάλωσα λούζοντας τα μαλλιά μου με μια απλή μπάρα σαπουνιού. Δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν εξαιρετικά προϊόντα περιποίησης μέχρι που μπήκα σ’ αυτήν τη βιομηχανία. Οπότε ήταν ωραίο να μαθαίνω και να πειραματίζομαι».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα