Search
Close this search box.
Barron Trump: Γιατί δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό του τηλεφώνου του – Πώς επικοινωνεί με συμφοιτητές
Ο Barron Trump στην ορκωμοσία του πατέρα του, Donald Trump, στις 20 Ιανουαρίου 2025. / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - EPA/CHIP SOMODEVILLA / POOL

Ο 19χρονος Barron Trump έχει έναν νέο τρόπο να μιλάει με τους φίλους του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Είχε αναφερθεί προηγουμένως ότι ο γιος του Donald και της Melania Trump τον οποίο παρακολουθούν συνεχώς πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας στο πανεπιστήμιο, είχε ζητήσει από τους συμμαθητές του να επικοινωνούν online μέσω του Discord, της εφαρμογής συνομιλίας για gamers.

Τώρα, σύμφωνα με το Page Six, μιλάει με τους φίλους του σε μια άλλη πλατφόρμα παιχνιδιών, το Xbox.

«Το έχει προσθέσει στο ρεπερτόριό του», λέει η πηγή. «Είναι η πλατφόρμα επικοινωνίας που επιλέγει». Ο 46χρονος Biggs εξηγεί ότι έχασε το βάρος του αφού άλλαξε τη διατροφή του και τη ρουτίνα προπόνησής του.

Το TMZ είχε αναφέρει ότι ο Trump «δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου» στην πανεπιστημιούπολη – μπαίνει και βγαίνει γρήγορα από το μάθημα και περιβάλλεται από τη Μυστική Υπηρεσία – γεγονός που τον δυσκολεύει να κάνει φίλους, όπως τουλάχιστον ένας κανονικός φοιτητής.

Η πηγή λέει ότι ο πρωτοετής φοιτητής συνδέεται μέσω πλατφόρμας παιχνιδιών, επειδή δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό του τηλεφώνου του για λόγους ασφαλείας και για να μην διαρρεύσει ο αριθμός του στο κοινό.

«Είναι ο τρόπος εργασίας του», λέει η πηγή. «Εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα». Όσον αφορά στον προσωπικό του αριθμό, η πηγή εξηγεί ότι το να τον δίνει, «δημιουργεί περισσότερα προβλήματα απ’ όσο αξίζει. Αν ο κόσμος πάρει τον αριθμό, θα τον μοιράσει και τότε ένα εκατομμύριο άνθρωποι θα καλούν ασταμάτητα. Θα έπρεπε να αλλάζει συνεχώς τον αριθμό και θα γινόταν ένα γαϊτανάκι».

Μαθαίνουμε ότι ο Trump δεν μιλάει με αγνώστους στην πλατφόρμα και δίνει πληροφορίες για το παιχνίδι του μόνο σε ανθρώπους που γνωρίζει προσωπικά.

«Είναι η κουλτούρα του gamer bro, ρωτάει ο ένας τον άλλον για το gamer tag του», λέει η πηγή. «Γνωρίζει τους ανθρώπους».

Το Xbox επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα κειμένου και να χρησιμοποιούν επίσης φωνητική συνομιλία.

Ο πρόεδρος Trumpπ έχει προηγουμένως επαινέσει τις τεχνικές ικανότητες του γιου του. Τον Μάρτιο δήλωσε στη Laura Ingraham του Fox News: «Κλείνω τον φορητό του υπολογιστή, λέω: Ωραία, και επιστρέφω πέντε λεπτά αργότερα, έχει τον φορητό του υπολογιστή. Είπα: Πώς το έκανες αυτό;».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα