Η Jennifer Lopez είναι μια μαμά εν κινήσει τις ημέρες του Πάσχα. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι η Λατίνα σουπερστάρ είναι αεικίνητη και ασταμάτητη. Ωστόσο, οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την κράτησαν μακριά από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα αυτές τις άγιες ημέρες, τα δίδυμά της.
Η 55χρονη Jennifer Lopez ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, που μας δείχνει πώς περνάει το Πάσχα, ενώ επικοινωνεί με τα 17χρονα δίδυμά της, Max και Emme, μέσω FaceTime.
“Ευγνώμων για το FaceTime τέτοιες μέρες. Καλό Πάσχα από αυτή την εργαζόμενη μαμά που βρίσκεται σε κίνηση!” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.
Αν και δεν είναι σαφές πού πέρασε η Lopez την Κυριακή του Πάσχα, το PEOPLE ανέφερε προηγουμένως ότι η σταρ εθεάθη την προηγούμενη ημέρα στη Σαουδική Αραβία, όπου εμφανίστηκε στο F1 Grand Prix. Η τραγουδίστρια εθεάθη πριν από τη συναυλία με ένα στενό καυτό ροζ catsuit με ασορτί ροζ γυαλιά ηλίου.
Η εμφάνισή της στη σκηνή της Τζέντα ήταν εκρηκτική, με τη Λατίνα σταρ να χαρίζει στους θαυμαστές της μια αξέχαστη νύχτα.
Πάντως, πρόσφατα η JLo απολαμβάνει σειρά εμφανίσεων συνοδευόμενη από το παιδί της Emme. Είδαμε την εντυπωσιακή μαμά με το 17χρονο παιδί της στην πρεμιέρα του Οθέλλου στο Μπρόντγουεϊ στη Νέα Υόρκη, όπου εθεάθησαν να χαμογελούν και να ποζάρουν αγκαλιασμένες, ενώ έμπαιναν στην παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Denzel Washington και Jake Gyllenhaal.
Η επόμενη κοινή τους εμφάνιση ήταν στην πρεμιέρα του George Clooney, στο Μπρόντγουεϊ, για την παράσταση Καληνύχτα και Καλή Τύχη, που αποτελεί τη θεατρική μεταφορά της επιτυχημένης ταινίας.