Η Κατερίνα Τσάβαλου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον πρώην σύζυγό της, ενώ παράλληλα αποκάλυψε, αν σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή.
Αρχικά, η Κατερίνα Τσάβαλου διευκρίνισε μία παλαιότερη δήλωση που είχε κάνει, πώς το διαζύγιο είναι μία αποτυχία. «Πάντα είμαι σκληρή με τον εαυτό μου, είμαι αυστηρή. Και πολλά πράγματα τα στρέφω στον εαυτό μου, αλλά το δουλεύω και αυτό. Όταν κάνεις οικογένεια είναι διαφορετικό. Εγώ και ο Δημήτρης είμαστε πάνω από όλα γονείς. Δεν είμαστε μαζί ως ζευγάρι, αλλά ως γονείς θα είμαστε πάντα μαζί».
Τέλος, για το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης στη ζωή της, η ηθοποιός απάντησε: «Δεν έχω τίποτα από όλα αυτά στο μυαλό μου, αυτά έρχονται. Γενικά δεν το ψάχνω, δεν το έψαχνα και ποτέ. Δεν είμαι ούτε αρνητική ούτε θετική, ό,τι είναι να έρθει κάπως έρχεται. Πάντα έτσι γινόταν σε μένα. Ο έρωτας είναι και απρόβλεπτος».
Σημειώνεται, ότι η Κατερίνα Τσάβαλου και ο πρώην σύζυγός της, Δημήτρης Στεργίου, αποφάσισαν τον Ιούλιο του 2024 να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, έπειτα από εφτά χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού.
