Search
Close this search box.
Φίλιππος Ντε Γκρες – Νίνα Φλορ: O λόγος που έλειπαν από τον γάμο του Νικόλαου με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη
Ο Φίλιππος Ντε Γκρες και η Νίνα Φλορ
Credit: Nina Flohr/Instagram

Με ηχηρές απουσίες πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Νικόλαου Ντε Γκρες με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου.

Ιδιαίτερα συζητήθηκε μάλιστα το γεγονός πως ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος Ντε Γκρες και η σύζυγός του Νίνα Φλορα, δεν παρευρέθηκαν στο μυστήριο στην Πλάκα αλλά ούτε και στην γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε στον Πειραιά. 

Σύμφωνα με την εκπομπή “The Weekenders”, ο Φίλιππος Ντε Γκρες και η Νίνα Φλορ απουσίαζαν από τον γάμο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό. Οι πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να ταξίδεψε στις ΗΠΑ

Αν και είχαν ενημερωθεί για τον γάμο στην Αθήνα, η ημερομηνία γάμου ορίστηκε την τελευταία στιγμή κι έτσι δεν κατάφεραν να αλλάξουν το πρόγραμμά τους.

Ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου με μια λιτή τελετή, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τους 100.

Ο Παύλος Ντε Γκρες, ήταν ένας από τους κουμπάρους του ζευγαριού. Λίγο πριν την άφιξή του στον Ιερό Ναό με την Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους, ο ίδιος απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, στέλνοντας τις ευχές του στους νεόνυμφους. «Να είναι πάντα καλά. Να ζήσουν μια ζωή αγαπημένοι», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Ντε Γκρες για τον αδελφό του και την Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα