Τονοσαλάτα

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το λεμόνι, το αγριοράπανο, τον τόνο, αλάτι, πιπέρι, την κόκκινη πιπεριά, το λάχανο. Aνακατεύουμε καλά και προσθέτουμε την μαγιονέζα. Food Tips: Το σερβίρουμε με αραβικές πιτούλες ή τορτίγια ή σε μεγάλο μπολ με κράκερ.

ΥΛΙΚΑ:

1 τόνο κονσέρβα
4 ποτήρια ψιλοκομμένο λάχανο
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
Αλάτι και λευκό πιπέρι
4 κσ ελαιόλαδο
2 κσ Χυμό από λεμόνι
3 κουταλιές της σούπας αγριοράπανα horseradish
250γρ – 300γρ μαγιονέζα

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα