Τοματίνια με μοτσαρέλα

1. Πλένουμε τα τοματίνια και στη συνέχεια τα βάζουμε σε ενα μπολ με αλμυρό νερό, τα αναποδογυρίζουμε σε ενα σουρωτήρι και τα αφήνουμε να στεγνώσουν.

2. Τα κόβουμε στα δύο και περνάμε στο ξυλάκι από bamboo το φύλλο βασιλικού, το πάνω μέρος της τομάτας, τη μοτσαρέλα, ένα κομματάκι κίτρινη πιπεριά, το άλλο μισό τοματίνι και τέλος την κίτρινη πιπεριά με την λεία πλευρά προς τα πάνω (για να σταθεί πιο εύκολα πάνω στην πιατέλα).

3. Τοποθετούμε με συμμετρική σειρά πάνω σε μια μακρόστενη ή στρογγυλή πιατέλα αρκεί αυτή να ειναι flat.

ΥΛΙΚΑ:

20 Τοματίνια
20 Μοτσαρελάκια
20 Φύλλα βασιλικού
1 Κίτρινη πιπεριά (κομμένη σε τετράγωνα)
20 Μικρά ξυλάκια bamboo
Αλάτι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα