Τυρόπιτα με emmental

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200°C.

2. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα τυριά και το γιαούρτι με τα αυγά.

3. Προσθέτουμε το πιπέρι και το αλεύρι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.

4. Λαδώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος με καλαμποκέλαιο και προσθέτουμε τα 4 φύλλα κρούστας.

5. Ρίχνουμε το μείγμα μας και ψήνουμε για 30 λεπτά.

 

ΥΛΙΚΑ:

250 γρ. emmental τριμμένο
250 γρ. mosarella τριμμένη
1 φλιτζ. γιαούρτι
4 αυγά
άσπρο πιπέρι
4 κουτ. σ. αλεύρι κοσκινισμένο
4 φύλλα κρούστας

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα