Τάρτα μανιταριών

1. Τρίβουμε το βούτυρο με το αλεύρι να γίνει σαν πούδρα και προσθέτουμε τα τυριά.

2. Αφήνουμε τη μπάλα να ξεκουραστεί εκτός ψυγείου για 2-3 ώρες.

3. Μετά τη στρώνουμε σε ταρτιέρα.

4. Σωτάρουμε τα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το λεμόνι.

5. Σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει και γεμίζουμε την τάρτα μας. Ψήνουμε για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς.

ΥΛΙΚΑ:

1φλ. αλεύρι
200γρ. βούτυρο
1/2φλ. τριμμένο τυρί (σκληρό Δανίας)
1/2φλ. φέτα κομμένη σε κομματάκια
400γρ. φρέσκα μανιτάρια (κομμένα σε φέτες )
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 κ.σ. καλαμποκελαιο
200γρ. κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. χυμό λεμονιού

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα