Anna Maria Barouh: Food Factory
Anna Maria Barouh
solomos me sousami

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΨΑΡΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

Σολομός με σουσάμι

Ένα υγιεινό πιάτο με ασυναγώνιστη γεύση.

Υλικά

  • 4 φιλέτα σολομού
  • 3 κς. Λαδι καρύδας
  • 2 κς. Σόγια σος
  • 100 γρ. Καβουρδισμένο Σουσάμι

Εκτέλεση

Ψήνουμε τα φιλέτα σολομού στο grill η σε ενα πολύ ζεστό τηγάνι με 1/2 κ.γ λάδι καρύδας, τα τουμπάρουμε για να ψηθούν και απο τις 2 πλευρές, αφήνουμε το κέντρο ελαφρώς άψητο.
Σε ενα μπολάκι βάζουμε το λάδι καρύδας (εάν είναι παγωμένος το ζεσταίνουμε ελαφρώς) και του προσθέτουμε τη σόγια σος. Ανακατεύουμε και με ένα πινέλο, αλείφουμε ελάχιστα το πάνω μέρος του κάθε φιλέτου και βάζουμε στο πιάτο. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και σερβίρουμε με λιγα φύλλα baby σπανάκι και 2-3 τοματίνια.

Καλή επιτυχία!