Σνίτσελ με σουσάμι

1. Χτυπάμε λίγο τις φέτες του σνίτσελ, τις πασπαλίζουμε με αλάτι – πιπέρι.

2. Σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αυγά με το γάλα.

3. Σε ένα πιάτο έχουμε το τυρί. Σε ένα άλλο πιάτο έχουμε την φρυγανιά ανακατεμένη με το σουσάμι.

4. Βάζουμε τις φέτες κρέας στο τυρί, στη συνέχεια τα βουτάμε στο αυγό και από τις δύο μεριές και μετά στην φρυγανιά με το σουσάμι.

5. Τα τηγανίζουμε σε καλαμποκέλαιο περίπου 2-3 λεπτά στην κάθε πλευρά.

ΥΛΙΚΑ:

8 φέτες σνίτσελ μοσχαρίσιες ή χοιρινές
αλάτι, πιπέρι
5 αυγά
2 κ.σ. γάλα
200 γρ. τριμμένο σκληρό τυρί
2 – 2,5 φλ. τριμμένη φρυγανιά
100 γρ. σουσάμι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα