1. Βάζουμε όλα τα λαχανικά σε ένα μεγάλο μπολ, περιχύνουμε με την σάλτσα την οποία έχουμε χτυπήσει προηγουμένως ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Tip: Είναι πολύ σημαντικό τα λαχανικά μας να είναι κρύα (στο ψυγείο) και στεγνά.
ΥΛΙΚΑ:
2 φλιτζ. μαύρες φακές (βρασμένες και σουρωμένες)
2 φλιτζ. ψιλοκομμένο μαρούλι
1 αβοκάντο κομμένο σε κυβάκια
1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
1 φλιτζ. ψιλοκομμένο ραντίτσιο
Σάλτσα: 6-8 κ.σ. ελαιόλαδο
ξύσμα και χυμό από ένα λάιμ
2 κ.σ. μουστάρδα Dijon
1/2 κ.γ. ροζ αλάτι Ιμαλαΐων