Ρεβύθια με λαδολέμονο

1. Σε ένα μεγάλο μπολ με νερό και αλάτι μουλιάζουμε τα ρεβίθια μας για 12 ώρες.

2. Την επόμενη μέρα τα βράζουμε σε πολύ νερό μέχρι να μαλακώσουν και τα ξαφρίζουμε.

3. Σε άλλο μπολ χτυπάμε το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο και το αλάτι πολύ καλά μέχρι να ενωθούν.

4. Στην συνέχεια προσθέτουμε τα σουρωμένα ρεβίθια και ανακατεύουμε πολύ καλά πριν προσθέσουμε το κύμινο.

 

ΥΛΙΚΑ:

500 γρ. ρεβίθια
3 κ.σ. αλάτι (για το μούλιασμα)
χυμό από 1 μεγάλο λεμόνι
6 κ.σ. Ελαιόλαδο
Αλάτι
1 κ.σ. κύμινο

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα