Παγωτό λεμόνι

1. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το σουρωμένο χυμό λεμόνι με το ξύσμα και τη ζάχαρη.

2. Αφήνουμε το μείγμα να βράσει για 2-3 λεπτά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.

3. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζελέ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει και αυτό.

4. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και περιμένουμε λίγο να κρυώσει το μείγμα.

5. Ανακατεύουμε με τη σαντιγί.

6. Βάζουμε το μείγμα μας σε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ ή όπου αλλού θέλουμε και το αφήνουμε στην κατάψυξη για 6-8 ώρες ανάλογα με τη θερμοκρασία του ψυγείου μας.

ΥΛΙΚΑ:

1 φλυτζ. χυμό λεμόνι
Ξύσμα από 3 λεμόνια
1/2 φλυτζ. ζάχαρη
1 φακελάκι ζελέ λεμόνι
350 γρ. κρέμα γάλακτος (χτυπημένη σε σαντιγί)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα