Ντοματοκεφτέδες

1. Κόβουμε τις ντομάτες στη μέση και αδειάζουμε τα κουκούτσια και το ζουμί.

2. Σε ένα ξύλο κοπής τεμαχίζουμε τις ντομάτες σε κυβάκια και τα βάζουμε σε ένα μπολ.

3. Ρίχνουμε το αλάτι, το βασιλικό και σταδιακά το αλεύρι.

4. Μετά από 5 λεπτά, ανακατεύουμε και προσθέτουμε και άλλο αλεύρι (όσο πάρει).

5. Ζεσταίνουμε το καλαμποκέλαιο σε ένα μικρό κατσαρολάκι και τα τηγανίζουμε.

 

ΥΛΙΚΑ:

3 μεγάλες ντομάτες
αλάτι
βασιλικός
αλεύρι
καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα