Νουά

1. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το νουά με το ελαιόλαδο.  Μόλις ροδίσει το σβήνουμε με το κρασί.

2. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τις πατάτες, τα καρότα, τα φύλλα δάφνης, αλάτι πιπέρι, νερό μέχρι να σκεπάσει το κρέας μας και αφήνουμε να σιγοβράσει για 1 με 1,5 ώρα.

3. Βγάζουμε το κρέας από την κατσαρόλα και μόλις κρυώσει το κόβουμε σε λωρίδες τις οποίες τις βάζουμε στη σειρά σε μία πιατέλα.

4. Στο multi λιώνουμε τα λαχανικά που είχαμε βάλει στο φαγητό με λίγο ζουμάκι από το ήδη βρασμένο μας κρέας και με αυτή την σάλτα περιχύνουμε το νουά.

Tip: Το νουά σερβίρεται τέλεια με ψητή πατάτα, ζυμαρικά ή πιλάφι.

ΥΛΙΚΑ:

1,5 κιλό κομμάτι νουά μέσα σε δίχτυ
1/4 φλ. ελαιόλαδο
1 ποτήρι κρασί
2 μεγάλα κρεμμύδια
2 μεγάλες πατάτες
4 καρότα
4 φύλλα δάφνη
Αλάτι
Πιπέρι
Extra νερό

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα