NESPRESSO hot chocolate with chili

Βάζουμε όλα μας τα υλικά σε μια κατσαρόλα, ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να βράσουν, αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε 10′ στην άκρη πριν σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ:

2 φλιτζάνια γάλα
50 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
1 πιπεριά chili (κομμένη στη μέση)
1 κ.γ. chili σε πούδρα
3 κ.σ. κακάο
4 κ.σ. καστανή ζάχαρη
4 κάψουλες Εκλεκτής Ποικιλίας Nespresso Apple Crumble (4×40 ml)
2 κ.σ. κορν φλάουρ

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα