Mousse σοκολάτας με Sweete stevia

1. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει πηκτή σαντιγί και την βάζουμε στο ψυγείο.

2. Χτυπάμε τα ασπράδια με το κρεμόριο  για περίπου 4 λεπτά και στη συνέχεια βάζουμε την Sweete stevia και χτυπάμε για ακόμα 2 λεπτά για να αποκτήσουμε μια σφιχτή μαρέγκα.

3. Σε άλλο μπολ χτυπάμε τους κρόκους με την βανίλια για περίπου 4 λεπτά και μόλις έχουμε ένα πηχτό μίγμα προσθέτουμε τη χλιαρή σοκολάτα σταδιακά.

4. Όταν ανακατευτεί καλά το μίγμα μας προσθέτουμε την σαντιγί και στη συνέχεια την μαρέγκα μας ανακατεύουμε απαλά με την βοήθεια μια σπάτουλας.

5. Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και βάζουμε στο ψυγείο για 5-6 ώρες.

Η Sweete stevia είναι…σκέτη γλύκα! 

Βρείτε εδώ περισσότερες συνταγές.

ΥΛΙΚΑ:

350 ml. κρέμα γάλακτος
4 ασπράδια
1/2 κ.γ. κρεμόριο
40 γρ. Sweete stevia.
4 κρόκους
10 γρ. Sweete stevia
1 κ.σ. υγρή βανίλια ή  1 βανίλια σκόνη
250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα (λιωμένη σε bain marie)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα