Μοσχάρι με κάρδαμο

1. Σε ένα πυρέξ βάζουμε το κρέας και όλα τα υλικά της μαρινάδας εκτός από το αλάτι τα οποία προηγουμένως τα έχουμε ανακατέψει πολύ καλά σε ένα μπoλ.

2. Τα σκεπάζουμε και τα βάζουμε για 5 ώρες μέσα στο ψυγείο. Μόλις μαριναριστούν τα βάζουμε σε ένα καθαρό πυρέξ προσθέτουμε το αλάτι μαζί με τη μαρινάδα και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30-40 λεπτά.

Tips:
Εάν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και καφτερή πιπεριά για να γίνει πιο πικάντικο.
Σερβίρετε με πατάτες τηγανιτές, αραβικές πιτούλες ή πιτούλες για σουβλάκια.

ΥΛΙΚΑ:

800 γρ.μοσχάρι κομμένο σε λεπτές λωρίδες Μαρινάδα 1 μεσαίο κρεμμύδι τριμμένο στο multi
μισό ποτήρι ξύδι
1 ποτήρι κρασί κόκκινο
μισό φλ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μείγμα 7 spices (μείγμα 7 μπαχαρικών)
2 κ.σ. κόκκους κάρδαμο
αλάτι, πιπέρι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα