Μαυρομάτικα φασόλια με αγγούρι

1. Mουλιάζουμε τα φασόλια μας από το βράδυ σε ένα μεγάλο μπολ με νερό.

2. Tα βράζουμε, μόλις είναι έτοιμα τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε ένα μπολ που έχουμε ανακατέψει το ξύδι με το ελαιόλαδο και το αλάτι, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το αγγούρι και το σέλινο -εάν θέλουμε- και η σαλάτα μας είναι έτοιμη.

3. Προσθέτουμε και λίγο φρέσκο θυμάρι.

ΥΛΙΚΑ:

500 γραμμάρια φασόλια μαυρομάτικα
1 μεγάλο αγγούρι (κομμένο σε κυβάκια)
2-3 κλωνάρια σέλινο (προαιρετικό)
4 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
8 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
θυμάρι φρέσκο

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα