Μακαρόνια με κιμά

1. Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε τον κιμά με το καλαμποκέλαιο.

2. Προσθέτουμε στην συνέχεια το κρεμμύδι και σκεπάζουμε για 2-3 λεπτά ή μέχρι να ασπρίσει το κρεμμύδι μας.

3. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ξύδι και το κόκκινο κρασί.

4. Περιμένουμε 2 λεπτά πριν προσθέσουμε την ντομάτα.

5. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι, φύλλα δάφνης και 1 φλ. νερό.

6. Σιγοβράζουμε για 25-30 λεπτά και μετά για άλλα 5 λεπτά το έχουμε σε δυνατή φωτιά με ανοιχτό το καπάκι.

Tips: Σερβίρουμε με χοντρό μακαρόνι, τριμμένο τυρί και λίγο φρέσκο βασιλικό για διακόσμηση.

ΥΛΙΚΑ:

1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
6 κ.σ. καλαμποκέλαιο
2 μεγάλα κρεμμύδια λιωμένα στο multi
2 κ.σ. ξύδι
μισό φλυτζάνι κόκκινο κρασί
500 γρ. σάλτσα ντομάτας ή 700 γρ. φρέσκια ντομάτα
αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι
8 φύλλα δάφνης

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα