Κουλουράκια με βρώμη

1. Χτυπάμε το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη και την ζάχαρη στο μίξερ.

2. Προσθέτουμε ένα ένα τα αβγά.

3. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το αλεύρι, τη βρώμη, τη βανίλια, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα και τα κομματάκια σοκολάτας και τα ενώνουμε με το μείγμα του βουτύρου και της ζάχαρης.

4. Τα χτυπάμε καλά και όταν ομογενοποιηθεί το μείγμα πλάθουμε κουλουράκια και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα με απόσταση μεταξύ τους.

5. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10-12 λεπτά.

6. Αφήνουμε τα κουλουράκια να κρυώσουν.

Οδηγία:

Όταν βγάλουμε τα κουλουράκια από το φούρνο θα είναι μαλακά. Θα στερεοποιηθούν μόλις κρυώσουν.

ΥΛΙΚΑ:

1 ποτήρι Βούτυρο (250 γρ.)
1 ποτήρι καστανη (μαλακιά) Ζάχαρη (210 γρ.)
½ ποτήρι Ζάχαρη (135 γρ.)
2 Αβγά
2 ποτήρια Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (300 γρ.)
1 ποτήρι Βρώμη
1 κουταλάκι του γλυκού Βανίλια
1 κουταλάκι του γλυκού Μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι του γλυκού Σόδα
2 ποτήρια Σοκολάτας (chocolate chips)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα