Κουλουράκια με γεύση φράουλα 

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 ° Κελσίου.

2. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο για 2-3′. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη και τη ζελέ χτυπάμε για αλα 3′ και προσθέτουμε το αυγό. Μόλις ενοποιοιθούν ρίχνουμε το αλεύρι και το αλάτι.

3. Μόλις αποκτήσουμε μια ενιαία ζύμη ρίχνουμε την άσπρη σοκολάτα την οποία έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια με τη βοήθεια ενός μεγάλου οδοντοτού  μαχαιριού του ψωμιού.

3. Με την βοήθεια ενός scoop για παγωτό σχηματίζουμε μπαλάκια και τα τοποθετούμε πάνε σε ένα ταψί με λαδόκολλα, ψήνουμε για περίπου 12-15′.

ΥΛΙΚΑ:

125 γρ. βούτυρο 
50 γρ. ζάχαρη 
1 φακελάκι (100 γρ. φρούι ζελέ) 
1 αυγό 
270 γρ. αλεύρι 
1/4 κ.γ. αλάτι 
180 γρ. άσπρη σοκολάτα 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα