Κοτοσαλάτα

1. Βράζουμε το στήθος του κοτόπουλου σε νερό για 25 λεπτά μαζί με ένα ξεφλουδισμένο κρεμμύδι και λίγους κόκκους πιπέρι.

2. Μόλις κρυώσει, το κόβουμε σε μακρόστενες λουρίδες και το ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά.

Food Tips: Η κοτοσαλάτα μας μπορεί να σερβιριστεί σε μπoλ με κράκερς ή να την κάνουμε σάντουιτς σε λευκό ψωμί του τόστ χωρίς κόρα ή να την τυλίξουμε σε φύλλα τορτίγιας.

ΥΛΙΚΑ:

1 στήθος κοτόπουλο
1/4 φλ. μαγιονέζα
1 κ.σ. μουστάρδα
αλάτι, πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. λεμόνι
1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα