Κοτόπουλο με λεμονοθύμαρο

1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε τα κυβάκια κοτόπουλου σε 2 δόσεις.

2. Στη συνέχεια, ρίχνουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε για άλλα 4 λεπτά το ψήσιμο, με κλειστό το καπάκι. Αφαιρούμε το καπάκι και βάζουμε το ξύσμα, το χυμό λεμόνι, το λεμονοθύμαρο, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου μια ώρα.

To tip της συνταγής: Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ίσως να χρειασθεί να προσθέσουμε λίγο νερό.

ΥΛΙΚΑ:

1/4 ελαιόλαδο
1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο (κομμένο σε κυβάκια)
2 άσπρα κρεμμύδια (κομμένα στο μίξερ)
ξύσμα από ένα λεμονί
χυμό από 3 λεμόνια
7-8 κλωναράκια λεμονοθύμαρο
αλάτι, άσπρο πιπέρι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα