Κοτόπουλο με καπνιστή πάπρικα

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς.

2. Σε μία σακούλα βάζουμε 4 μπουτάκια, λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι και λίγη καπνιστή πάπρικα.

3. Με το δεξί μας χέρι κλείνουμε τη σακούλα και με τη βοήθεια του αριστερού μας χεριού κουνάμε την σακούλα για να ανακατευθούν τα μπαχαρικά με το κοτόπουλο.

4. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα μπουτάκια.

5. Τα βάζουμε όλα σε ένα πυρίμαχο σκεύος, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το λεμόνι και τα ψήνουμε για 20-25 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.

ΥΛΙΚΑ:

10 μπουτάκια κοτόπουλου
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. λεμόνι
2 κ.σ. καπνιστή πάπρικα
αλάτι, πιπέρι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα