Κοτόπουλο με ελιές και δενδρολίβανο

1. Βάζουμε όλα μας τα υλικά σε ένα πυρίμαχο σκεύος, τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε για 20 λεπτά.

2. Στη συνέχεια αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να ροδίσουν.

ΥΛΙΚΑ:

10 μπουτάκια κοτόπουλο
2 κ.σ. ξύδι
6 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξερό δεντρολίβανο ή 2 φρέσκα κλωνάρια
200 γρ. πράσινες ελιές

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα