Anna Maria Barouh: Food Factory
Anna Maria Barouh
Κοτόπουλο με ελιές και δενδρολίβανο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Κοτόπουλο με ελιές και δενδρολίβανο

Αρωματίστε υπέροχα το κοτόπουλό σας.

Υλικά

  • 10 μπουτάκια κοτόπουλο
  • 2 κ.σ. ξύδι
  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. ξερό δεντρολίβανο ή 2 φρέσκα κλωνάρια
  • 200 γρ. πράσινες ελιές

Εκτέλεση

1. Βάζουμε όλα μας τα υλικά σε ένα πυρίμαχο σκεύος, τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε για 20 λεπτά.

2. Στη συνέχεια αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να ροδίσουν.

Καλή επιτυχία!