Κεμπάπ με τσίλι

1. Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ τον κιμά με το μπέικον, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το αλάτι-πιπέρι, την πάπρικα και το κίμινο.

2. Τα πλάθουμε σε μακρόστενα μπαλάκια και τα ψήνουμε στο γκριλ.

Tips:
Τα σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή πιτούλες.

ΥΛΙΚΑ:

600 γρ. χοιρινός κιμάς
4 φέτες μπέικον λιωμένες στο multi
1 μικρό κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι, πιπέρι. πάπρικα
1 κ.γ. κίμινο
1 κ.σ. καφτερό πιπέρι
1 κόκκινη καφτερή πιπεριά τσίλι για διακόσμηση
λίγα φύλλα κόλιανδρο για διακόσμηση

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα