1. Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ τον κιμά με το μπέικον, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το αλάτι-πιπέρι, την πάπρικα και το κίμινο.
2. Τα πλάθουμε σε μακρόστενα μπαλάκια και τα ψήνουμε στο γκριλ.
Tips:
Τα σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή πιτούλες.
ΥΛΙΚΑ:
600 γρ. χοιρινός κιμάς
4 φέτες μπέικον λιωμένες στο multi
1 μικρό κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι, πιπέρι. πάπρικα
1 κ.γ. κίμινο
1 κ.σ. καφτερό πιπέρι
1 κόκκινη καφτερή πιπεριά τσίλι για διακόσμηση
λίγα φύλλα κόλιανδρο για διακόσμηση