Κεφτεδάκια

1. Σε ένα μπωλ βάζουμε το λιωμένο κρεμύδι, το ελαιόλαδο, τα μπαχαρικά μας, το αυγό ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε την τριμμένη ψίχα ψωμιού και για το τέλος αφήνουμε τον κιμά.

2. Τα ζυμώνουμε καλά (αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε λίγη φρυγανιά) και σχηματίζουμε μικρά μπαλάκια και τα τηγανίζουμε σε ένα μικρό κατσαρολάκι με λάδι.

ΥΛΙΚΑ:

4 κ.σ. ελαιόλαδο
500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
1 μεγάλο κρεμύδι (λιωμένο στο multi με λίγο νερό)
1 κ.γ. μπαχάρι
1 αυγό
4 φέτες ψίχα ψωμιού
2 κ.σ. ρίγανη

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα