Κεφτεδάκια με chips

1. Σε ενα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τη φρυγανιά με το λιωμένο κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι και στο τέλος το αυγό (εάν μας αρέσει το σκόρδο το προσθέτουμε σε αυτό το σημείο).

2. Μόλις τα ανκατέψουμε καλά βάζουμε τον κιμά και ζυμώνουμε μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα.

3. Σχηματίζουμε μπαλάκια και τα τηγανίζουμε.

4. Μέσα σε θήκη απο cupcake βάζουμε chips και στη συνέχεια 1 κεφτεδάκι με ενα καλαμάκι απο bamboo.

ΥΛΙΚΑ:

1/4 φλιτζ. Φρυγανιά
1 Μικρό κρεμύδι (λιωμένο στο μούλτι)
Αλάτι
Πιπέρι
1 Αυγό
600 γρ. Κιμά μοσχαρίσιο
1 Σκελίδα σκόρδο λιωμένη (προαιρετικά)
Καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα